Alışveriş sepetinizde hiç ürün yok.

Güvenlik Politikası

GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI

https://www.teknomode.com (Bundan böyle Teknomode olarak anılacaktır) sitesi ve bu sitede verilen tüm servis ve hizmetler Konutkent Mah. 2997. Sok. No: 3 06810 Çankaya/Ankara adresindeki Lavinia Danışmanlık İç ve Dış Ticaret A.Ş.’ye (Bundan böyle Lavinia olarak anılacaktır) aittir ve bu şirket tarafından işletilir. 

Lavinia, çeşitli amaçlarla kişisel veriler toplayabilir. Aşağıda, toplanan kişisel verilerin nasıl ve ne şekilde toplandığı, bu verilerin nasıl ve ne şekilde korunduğu belirtilmiştir. 

Lavinia gizliliğinizi korumak ve kullanılmakta olan teknolojik altyapıdan en üst seviyede yararlanmanızı sağlamak amacıyla bu bildirimdeki gizlilik ilkelerini belirlemiştir. Bu ilkeler Teknomode  internet sitesinde veri toplanması ve kullanımını düzenlemektedir. Teknomode sitesini ziyaret etmek ve kullanmakla işbu Gizlilik ve Güvenlik Politikası’nın geçerlilik kazandığı ve belirtilen bu ilkelerin tümünün kabul edildiği kabul edilir.

Lavinia, kendi takdiri veya kendisine yapılacak geri bildirimler doğrultusunda Gizlilik Politikası’nda düzeltme veya güncelleme yapabilir. Lavinia’nın kişisel bilgilerinizin güvenliği konusundaki kararlılığı ve bu anlamdaki yeni gelişmelerden haberdar olunabilmesi için, Teknomode sitesinde yayımlanan Gizlilik ve Güvenlik Politikası’nın belirli aralıklarla okunması tavsiye edilir.

LAVİNİA, KULLANICILARINA AİT  AŞAĞIDAKİ KİŞİSEL BİLGİLERE SAHİP OLACAKTIR

a. Teknomode üzerinden sunulan hizmetlerden faydalanmak üzere kullanıcı tarafından Lavinia ile paylaşılan; T.C. kimlik numarası, ad ve soyad, adres, doğum tarihi, telefon numarası, elektronik posta adresi, banka hesap numarası ve bunlar ile sınırlı olmaksızın kullanıcı tarafından paylaşılan her türlü bilgi.

b. Teknomode üzerinden verilen hizmetlerin sağlanması ve geliştirilmesi ile çıkabilecek muhtemel sorunların tanımlanabilmesi ve giderilmesi amacıyla, teknik bir iletişim dosyası olan çerezler (Cookie) ve diğer genel kabul görmüş internet teknolojileri aracılığı ile Teknomode tarafından elde edilecek olan; kullanıcının IP adresi, bulunduğu coğrafi bölge, kullandığı cihaz ve diğer istatistiki bilgiler (siteyi zamansal oranlamalı olarak kaç kişinin kullandığı, bir kişinin ilgili internet sitesinin hangi sayfalarını görüntülediği, kaç kez ziyaret ettiği ve ne kadar kaldığı vb.) ve bunlar ile sınırlı olmaksızın Teknomode tarafından elde edilecek her türlü bilgi.

BİLGİLERİN KULLANIMI

Lavinia kişisel bilgileri, işbu “Gizlilik ve Güvenlik Politikası”nda açıklanan amaç ve durumlar dışında üçüncü kişilerle kesinlikle paylaşmayacak, bunları satmayacak ve kullanılmasına hiç bir şart altında izin vermeyecektir. Kişisel bilgilerin tamamının veya bir kısmının kamu alanına girmesi ve/veya yetkisiz kişilerce kullanılmasını engellemek için gerekli tüm tedbirleri alacaktır.

Lavinia, kişisel bilgilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında, “kişisel veri” teşkil ettikleri hallerde bu verileri ilgili kanuna, kullanıcılar ile yapılan sözleşmelere ve dürüstlük kuralına uygun olarak yalnızca belirtilen amaçlar doğrultusunda  işleyeceğini taahhüt eder.

Lavinia tarafından ticari elektronik ileti gönderilmesi, ancak 6563 sayılı Elektronik Ticaret Kanunu kapsamında kullanıcıdan onay alınması halinde mümkün olup, Lavinia’ya Teknomode üzerinden sağlanan kişisel veriler sadece böyle bir onayın verilmesi halinde  ticari elektronik ileti gönderimi ve doğrudan pazarlama yapmak amacıyla kullanılabilecek, işlenebilecek ve saklanabilecektir.

Lavinia kişisel bilgileri; verilen hizmetlerin sağlanması, sürdürülmesi, geliştirilmesi, pazarlanması ve kişiye özel hizmetlerin sunulması amaçları için kendisi kullanabilir, saklayabilir ve işleyebilir. Ayrıca, bu amaçları doğrultusunda paylaşmasının gerekli olduğu; iş ortakları, müşterileri, alt yüklenicileri, personeli ve bağlı kuruluşları ile paylaşabilir.

Lavinia, kişisel bilgileri anonim hale getirerek kullanıcıların kimliğini ifşa etmeden; istatistiki değerlendirmelerde, performans değerlendirmelerinde, Lavinia ve ortaklarının sunduğu hizmetlerin pazarlanmasında, reklamlarında, gelir getirici faaliyetlerde ve çeşitli raporlarda kullanabilir, saklayabilir, işleyebilir ve bu bilgileri iş ortakları, müşterileri, alt yüklenicileri, personeli ve bağlı kuruluşları ile paylaşabilir.

TARAYICI ÇEREZLERİ

Lavinia, mağazamızı ziyaret eden kullanıcılar ve kullanıcıların web sitesini kullanımı hakkındaki bilgileri teknik iletişim dosyaları (Çerez-Cookie) kullanarak elde edebilir. Bahsi geçen teknik iletişim dosyaları, ana bellekte saklanmak üzere bir internet sitesinin kullanıcının tarayıcısına (browser) gönderdiği küçük metin dosyalarıdır. Teknik iletişim dosyası site hakkında durum ve tercihleri saklayarak İnternet'in kullanımını kolaylaştırır.

Teknik iletişim dosyası,  siteyi kaç kişinin ziyaret ettiğini, bir kişinin siteyi hangi amaçla, kaç kez ziyaret ettiğini ve ne kadar sitede kaldıkları hakkında istatistiksel bilgileri elde etmeye ve kullanıcılar için özel tasarlanmış kullanıcı sayfalarından  dinamik olarak reklam ve içerik üretilmesine yardımcı olur. Teknik iletişim dosyası, ana bellekte veya e-postanızdan veri veya başkaca herhangi bir kişisel bilgi almak için tasarlanmamıştır. Tarayıcıların pek çoğu başta teknik iletişim dosyasını kabul eder biçimde tasarlanmıştır ancak kullanıcılar dilerse teknik iletişim dosyasının gelmemesi veya teknik iletişim dosyasının gönderildiğinde uyarı verilmesini sağlayacak biçimde ayarları değiştirebilirler.

KREDİ KARTI GÜVENLİĞİ

Lavinia, Teknomode’dan alışveriş yapan kredi kartı sahiplerinin güvenliğini ilk planda tutmaktadır. Kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde sistemimizde saklanmamaktadır. Bu bilgiler, ancak satış işlemleri sürecine bağlı olarak ve verdiğiniz talimat istikametinde kullanılır. Alışveriş sırasında kullanılan kredi kartı ile ilgili bilgiler alışveriş sitelerimizden bağımsız olarak 128 bit SSL (Secure Sockets Layer) protokolü ile şifrelenip sorgulanmak üzere ilgili bankaya ulaştırılır. Kartın kullanılabilirliği onaylandığı takdirde alışverişe devam edilir. Kartla ilgili hiçbir bilgi tarafımızdan görüntülenemediğinden ve kaydedilmediğinden, üçüncü şahısların herhangi bir koşulda bu bilgileri ele geçirmesi engellenmiş olur.

ÜÇÜNCÜ TARAF WEB SİTELERİ VE UYGULAMALAR

Teknomode sitesi dâhilinde başka sitelere link verebilir. Lavinia, bu linkler vasıtasıyla erişilen sitelerin gizlilik uygulamaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır. Teknomode’da yayınlanabilecek reklamlar, reklamcılık yapan iş ortaklarımız aracılığı ile kullanıcılarımıza dağıtılır. İş bu sözleşmedeki Gizlilik Politikası Prensipleri, sadece Teknomode sitesinin kullanımına ilişkindir, üçüncü taraf web sitelerini kapsamaz. 

E-POSTA GÜVENLİĞİ

Teknomode sitesine göndereceğiniz e-postalarda, asla kredi kartı numaranızı veya şifrelerinizi yazmayınız. E-postalarda yer alan bilgiler üçüncü şahıslar tarafından görülebilir. Lavinia e-postalarınızdan aktarılan bilgilerin güvenliğini hiçbir koşulda garanti edemez

İSTİSNAİ HALLER

Lavinia, aşağıda sayılan hallerde işbu Gizlilik Politikası hükümleri dışına çıkarak kullanıcılara ait bilgileri üçüncü kişilere açıklayabilecektir. Bu durumlar sınırlı sayıda olmak üzere;

a. Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik vb. yetkili hukuki otorite tarafından çıkarılan ve yürürlükte bulunan hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uyulmasının gerektiği haller,

b. Lavinia’nın kullanıcılarıyla arasındaki sözleşmelerin gereklerinin yerine getirilmesi ve bunların uygulamaya konulmalarıyla ilgili haller,

c. Yetkili idari ve/veya adli otoriteler tarafından kanuni yöntemine uygun olarak yürütülen bir araştırma veya soruşturma doğrultusunda kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesiyle ilgili haller,

d.Kullanıcıların hakları veya güvenliklerini korumak için bilgi vermenin gerekli olduğu hallerdir. 

YÜRÜRLÜK

Lavinia, işbu "Gizlilik ve Güvenlik Politikası" hükümlerini dilediği zaman sitede yayınlamak veya kullanıcılara elektronik posta göndermek suretiyle değiştirebilir. Gizlilik ve Güvenlik Politikası hükümleri değiştiği takdirde, yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

İLETİŞİM

Gizlilik ve Güvenlik Politikamız ile ilgili her türlü soru ve önerileriniz için bizimle aşağıdaki  bilgileri kullanarak irtibata geçebilirsiniz.

E-mail adresi:

[email protected]

Mektup adresi:

Lavinia Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Konutkent Mahallesi 2997. Sokak No: 3

Çankaya

Ankara, 06810

 

Son düzenleme tarihi: 24.11.2018